POVEZANI V MAVRICI RAZLIČNOSTI

Izobraževanje otrok od četrtega do osemnajstega leta starosti v pisanem večkulturnem in večjezičnem okolju, ki zagotavlja mednarodno priznanost ter nemoten prehod v nacionalne izobraževalne sisteme in druge Evropske šole po vsej Evropski uniji.

PREDŠOLSKI PROGRAM


V oktobru 2020 smo začeli izvajati predšolski program v skupini štiri in pet let starih otrok v angleški jezikovni sekciji.


Vabljeni k vpisu.


Vlogo lahko pošljete na spodnjo povezavo.


VEČ

PRIMARNA STOPNJA

Primarna stopnja traja 5 let. Program se izvaja v dveh jezikovnih sekcijah, angleški in slovenski sekciji.


Učenci se prvi tuji jezik začnejo učiti že v prvem letniku, izbirajo pa lahko med angleščino, nemščino in francoščino.


VEČ

SEKUNDARNA STOPNJA

Sekundarna stopnja traja 7 let in se konča z evropsko maturo.


Sekundarna stopnja poteka v dveh jezikovnih sekcijah, slovenski in angleški. Drugi tuji jezik se začne učiti v S1 (prvi letnik sekundarne stopnje) in učenci  lahko izbirajo med angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino in španščino. Od S3 dalje se nekateri predmeti poučujejo v učenčevem prvem tujem jeziku.


VEČ

NOVICE

2. december 2025
Zimski sejem na Evropski šoli Ljubljana Vabimo vas na naš Zimski sejem, ki bo potekal na Aškerčevi 17. decembra ob 15.30. Pridružite se nam na prazničnem popoldnevu, polnem glasbenih nastopov, ročnih izdelkov, okusnih piškotov in prijetnega skupnostnega vzdušja. Zbrana sredstva bodo namenjena Junakom 3. nadstropja. Pridite z nami praznovat zimski čas! Veselimo se vaše udeležbe ! 
25. november 2025
S2 - S3 School in nature trip
25. november 2025
Cours de STS pour les élèves de S6E : un chef de cuisine invité Le sujet que nous, élèves de S6E, étudions actuellement en classe de STS est l'alimentation, la nutrition et la santé. En guise d’introduction à ce thème, Julie a invité son père, M. Sébastien Pichereau, un chef de cuisine travaillant pour les ambassades de France, à venir passer deux heures avec nous pour préparer des desserts et présenter son métier. Au cours de cette séance, nous avons appris de nouvelles techniques de cuisine et de pâtisserie, et nous nous sommes beaucoup amusés à faire ensemble des tartes aux pommes et des moelleux au chocolat. Le meilleur moment a été à la fin, lorsque tous les desserts ont été cuits et que nous avons pu déguster nos délicieuses créations.
Prikaži več